Sprogimas

Nelaimės Šalčininkuose, Vilniuje ir Alytuje

Penktadienį vakare neblaivaus ir teisių neturinčio vyro vairuojamas automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apvirto, o trys kartu važiavę keleiviai atsidūrė ligoninėje.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities policija, apie 22.38 val. 38 min. Pabarės seniūnijoje vyras (gimęs 2002 metais), būdamas neblaivus (1,53 promilės) ir neturėdamas teisės vairuoti nesuvaldė vairuojamo
automobilio „Audi A4”, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Kartu automobilyje važiavę mergina (gimusi 2003 metais), mergina (2005 metais) ir vaikinas (2004 metais) dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Vilniuje penktadienio rytą sunkvežimis partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusią moterį.

Kaip skelbia Vilniaus apskrities policija, apie 9.42 val. šviesoforais reguliuojamoje Kęstučio-A. Mickevičiaus gatvės sankryžoje, vyras (gimęs 1992 metais), vairuodamas šiukšliavežį ir sukdamas į kairę,
degant žaliam šviesoforo signalui, partrenkė per pėsčiųjų perėją, jam iš kairės pusės ėjusią moterį (gimusią 1941 metais).

Pėsčiajai ligoninėje nustačius sužalojimą, ji paleista namo.

 

Vilniuje penktadienį automobilis susidūrė su dviratininku.

Pasak Vilniaus apskrities policijos, apie 14,19 val. nereguliuojamoje Pelesos-Panevėžio gatvės sankryžoje, vyras (gimęs 1952 metais), vairuodamas automobilį „Nissan“, suko į kairę ir susidūrė su priešinga kryptimi tiesiai važiavusiu elektriniu dviračiu, kurį vairavo vyras (gimęs 1996 metais).

Dviračio vairuotojui ligoninėje nustačius sužalojimą, jis paleistas namo.

 

Alytaus rajone šeštadienį apvirto krovininis automobilis, o sužalotas jo vairuotojas išvežtas į ligoninę.

Kaip pranešė Policijos departamentas, apie 10.55 val. Jurgiškių kaime nuo kelio nuvažiavo ir apvirto krovininis automobilis „Volvo“ su cisterna. Per eismo įvykį sužalotas vairuotojas, kuris išvežtas į ligoninę. 

Cisternoje vežta cheminė medžiaga – toluendiizocianatas, kuri yra pavojinga, degi, kenkia odai ir kvėpavimo takams. Per eismo įvykį cisterna nepažeista. 

Budas.lt nuotr.

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode