Marcinkevičius




Jaunuolio namuose – nelegalus ginklas

Praėjusią savaitę Policijos komisariate pradėti aštuoni ikiteisminiai tyrimai: sumuštos moterys, apvogta parduotuvė, pas vaikiną rastas pneumatinis ginklas su šoviniais.

Patyrė smurtą

Penktadienį vakare Bugenių kaime, Kauno-Kaunackio gatvėje, namuose, vyras, gim. 1982 m., kilusio konflikto metu sudavė į galvą savo motinai, gim. 1960 m. Įtariamasis sulaikytas, patalpintas į areštinę.

 

Šeštadienį ryte Balėnų kaime motiną sumušė 1996 m. gimusi dukra. Mergina patalpinta į areštinę. Apie pietus Pavenčių gatvės pirmo namo laiptinėje, ties 11-tu butu, buvęs sugyventinis, gim. 1989 m., sudavė merginai, gim. 1990 m., į krūtinę.

Tos pačios dienos vakare Viekšniuose, Vytauto gatvėje esančios sodybos kieme, vyras savo sugyventinei sudavė į galvą ir spyrė į kojas.

Sekmadienį ryte Reivyčių kaime, Žvejų gatvėje, namuose, ūkinio pastato patalpose, vyras, jam nustatytas 2,35 promilės girtumas, konflikto metu sumušė savo sugyventinę, kuriai nustatytas 0,40 promilės girtumas. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Sekmadienį vakare Sedoje, Žvejų gatvėje, konfliktas kilo tarp moters, gim. 1962 m., ir vyro, gim. 1949 m. Vyras, būdamas neblaivus, jam nustatytas 1,30 promilės girtumas, trenkė tris smūgius moteriai į veidą. Vyras uždarytas į areštinę.

Pirmadienį naktį Draugystės g. gyventojas, gim. 1969 m., būdamas neblaivus, jam nustatytas 1,91 promilės girtumas, sugriebęs savo sugyventinei už kaklo, gim. 1978 m., ją smaugė.

Rado ginklą

Penktadienį, po pietų, Tučių kaime, pas vaikiną, gim. 1992 m., rastas ir išimtas 4,5 mm pneumatinis ginklas KRICO bei dėžutė su 65 vnt. pneumatinio ginklo šoviniais, kuriems laikyti neturėjo leidimo.

Apvogė parduotuvę

Nuo šeštadienio 22.00 val. iki sekmadienio 7.25 val. iš parduotuvės UAB „Vinijolė“, Vytauto g. 38, pavogta apie 900 eurų, trys buteliai tekilos „Siera“, du pakeliai saldainių „Alpine Milk“, aštuoni pakeliai saulėgrąžų bei įvairių rūšių cigarečių. Žala tikslinama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode